Dialoog

GORCUM IS OOK VAN JOU

Wat is Dialoog?

 Door deel te nemen aan deze online Dialoog krijgen wij een beeld van de ideeën die bij jou als inwoner van de stad leven. Ook wordt duidelijk welke ideeën de steun van andere inwoners krijgen. Op deze manier wordt de visie voor de stad een visie ván de stad

Het rapport

De GO2032 online Dialoog over de Visie van de Stad heeft veelbelovende ideeën opgeleverd om de stad Gorinchem in de komende jaren nog aantrekkelijker te maken. Maar wat vonden jullie van die ideeën? Wij hebben jullie laten stemmen en hier zijn uiteindelijk een aantal “beste” ideeën uitgekomen.

Rapportage Dialoog

Overzicht uitkomsten Dialoog

 

.


De gemeente Gorinchem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Dat kan per e-mail aan welkom@go2032.nl. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.