GO2032 Stadmakersevent

Stad toont grote betrokkenheid bij GO2032 Stadmakers event

Op het Stadmakers event van dinsdag 20 juni jl. werden de ambities voor de visie 2032 besproken. De circa 120 betrokken aanwezigen spraken elkaar tijdens deze feestelijke bijeenkomst die werd gehouden in het Omnia college. Toneelgroep Lusa én Aimabele Schoft Marcel Harmsen zorgden voor de muzikale omlijsting, de huidige burgemeester én de burgemeester van 2032 waren van de partij. Er was een paneldiscussie, er werd gestemd met de smartphones, gediscussieerd in de klaslokalen en terug- en vooruitgeblikt. Ook Gorkum tv was met camera aanwezig.

Er was een brede instemming met de 11 ambities (ambities voor de Visie). Het Kenniscentrum Duurzaamheid was het meest gewaarde idee. De genodigden gaven de ambities gemiddeld een het cijfer 8,2.

De komende weken wordt samen met de ambassadeurs de laatste hand gelegd aan de nieuw te vormen visie van de stad. En wordt uiteindelijk door de gemeenteraad in het najaar van 2017 vastgesteld.

Benieuwd naar alle foto’s en meer over GO2032 en de visie van de stad? Bekijk deze bij “impressie bijeenkomsten” of volg GO2032 op de sociale media.  Bekijk ook de aftermovie van Gorkum tv, deze kun je onder dit bericht vinden.

Een feestelijke avond

Het was een feestelijke avond met goede gesprekken. Bekijk hieronder de aftermovie van Gorkum tv om een échte impressie van de avond te krijgen.

2⃣0⃣3⃣2⃣Hoe ziet Gorinchem eruit in 2032? Gorkum TV was aanwezig bij het Go2032 Stadmakersevent in het Omnia College. Onze toekomstige burgemeester bleek in ieder geval een dierenvriend 🐐👔

Geplaatst door Gorkum TV op donderdag 22 juni 2017

Wil je weten wat er allemaal gezegd is op deze avond? Wie waren er aanwezig en welke ideeën waren er allemaal? Hieronder vind je het verslag van het Stadmakers Event

Verslag Stadsmakers Event (20-6-2017)